085 06 06 125

TenderXL

Gratis proefaccount

datadriven consultancy

heldere adviezen in duidelijke taal

multidisciplinair team van experts

Proefaccount aanvragen TenderXL

TenderXL is de database die Trias Politica Advies heeft gebouwd om zaken doen met de overheid niet alleen makkelijker, maar ook leuker (want succesvoller) te maken. TenderXL bevat een unieke combinatie aan tender- en beleidsinformatie. TenderXL heeft, naast de gebruikelijke aankondigingen van aanbestedingen, ook unieke informatie om zaken te doen met de overheid zonder aanbesteding. Zoeken in TenderXL is simpel. Wil je weten wat je concurrent heeft gewonnen? Zoek op naam van die concurrent en je krijgt te zien welke aanbestedingen ze hebben gewonnen, wat de looptijd van dat contract is en welke waarde dat contract vertegenwoordigt.

Zo weet je wanneer je in actie moet komen voor de volgende ronde. Wil je je voorbereiden op aanbestedingen die nog niet op de markt zijn maar dat wel binnenkort komen? Check dan onze future tenders. Zoeken binnen TenderXL is supersimpel. Wil je weten waar je nu op kunt inschrijven? Zoek dan binnen open tenders en we vermoeien je niet met alles wat je eventueel ook had kunnen willen. Wil je kijken of TenderXL ook voor jullie bedrijf werkt? Vraag dan hier een gratis proefaccount aan. We activeren je account voor een periode van 48 uur. Daarna vervalt je inlog vanzelf.

Heb je behoefte aan een langere proefperiode? Geen probleem. Kies dan voor ons maandabonnement. De eerste maand is gratis, daarna betaal je € 550,00 per maand ex BTW.* Natuurlijk is een jaarabonnement ook mogelijk. Voor € 1.750,00 per jaar ex BTW kun je alles doorzoeken. Wil je TenderXL voor je laten werken en meldingen krijgen wanneer een tender wordt gepubliceerd of een concurrent je te slim af was? Dan betaal je € 2.250,00 ex BTW per jaar.

*maandabonnementen worden voor minimaal 1 betalende maand afgesloten en stilzwijgend verlengd
 

.col { float:left; width:50%; }