Laat hier je gegevens achter

Vraag een gratis proefaccount aan

TenderXL is de enige database in Nederland met informatie over de context van aanbestedingen. Waar moet de gemeente zich aan houden? Welke regels en beleidskaders zijn van toepassing? Wat zijn de speerpunten van die gemeente? TenderXL heeft cruciale informatie voor het vinden van de vraag achter de vraag. Actuele informatie, want we updaten onze stukken elke dag.

TenderXL is dé oplossing voor iedereen die geen tijd meer wil verliezen in uitzoekwerk en voor iedereen die meer, eerder en beter wil weten wat de aanbestedende dienst precies zoekt. 

TenderXL heeft door een combinatie van data, algoritme en menselijk oog van onze specialisten unieke informatie over toekomstige aanbestedingen. Aanbestedingen die nog geen aanbesteding zijn. Aanbestedingen dus waar u nog invloed op kunt hebben. Waar u nog over kunt praten met de gemeente.  Wilt u ook weten wanneer de volgende interessante opdracht voor u wordt vergeven? Wilt u op de shortlist komen zodat u wordt uitgenodigd voor onderhandse opdrachten? Abonneer u dan op TenderXL of vraag hier een vrijblijvende demo aan. Een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op voor een demonstratie van TenderXL.

Een abonnement op TenderXL biedt u een unieke voorsprong waarmee u tijd wint, uw kennis over de vraag achter de vraag vergroot en een betere inschrijving doet in de taal van de overheid.